Kedves Vendégeink!

A szeptember 1-től életbe lépett VIZA jogszabály értelmében, a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő Vendégeknek a személyi okmányt be kell mutatnia.
A gyerekeknek is rendelkezni kell személyi okmánnyal, kortól függetlenül.
Az okmány bemutatásának hiányában, a szálláshely-szolgáltató, szálláshely-szolgáltatást nem nyújthat.

SZOBÁINK

Szállodánk négy különálló szállásépületének összesen 76 szobájában fogadjuk kedves Vendégeinket. A Sára Hotelben 55 fő, a Lovas Hotelben 48 fő, a Nádas Hotelben 63 fő, míg a Faházban 10 fő, részére tudunk kényelmes szállást biztosítani. Szállodánk összes férőhelyeinek száma: 181.

A szobák kialakításánál maximálisan törekedtünk arra, hogy azok tökéletes kényelmet biztosítsanak kedves Vendégeink számára. A felhasznált nemes anyagok, valamint a részleteiben is igényesen kidolgozott berendezések eredményeképpen a szobák maximális komfortot biztosítanak.

A szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, TV, kérésre – minibár. Egyes szobáinkhoz erkély vagy előtér is tartozik. Minden szobánk légkondicionált.

Mozgássérült vagy mozgáskorlátozott vendégeink részére a Nádas Hotelben 5 db könnyen megközelíthető, speciális igényeiknek megfelelő szobatípust alakítottunk ki.

KÉPGALÉRIA:
Lovas Hotel Szobái:


Nádas Hotel Szobái:
Sára Hotel Szobái:
Finn Faház Szobái:


Nyomtatás