Kedves Vendégeink!

A szeptember 1-től életbe lépett VIZA jogszabály értelmében, a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő Vendégeknek a személyi okmányt be kell mutatnia. Az okmány bemutatásának hiányában, a szálláshely-szolgáltató, szálláshely-szolgáltatást nem nyújthat.
14 év alatti gyerekek részére az okmány bemutatása nem kötelező a veszélyhelyzet ideje alatt, ami jelenleg 2022. december 31-ig tart.


Slide backgroundSlide thumbnail
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Image
Image
Image
Image
Image
Különleges élményeket ígérő természetes harmónia - ezzel jellemezhetnénk leginkább azt a környezetet, ahol szállodánk található.

A páratlan szépségű természet közelsége és a bőséges szabadidő-eltöltési lehetőségek vendégszeretetünkkel fűszerezve kivételesélményekkel gazdagítják, és új energiákkal töltik fel kedves Vendégeinket.

A Sarlóspuszta Club Hotel hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található.
Természeti adottságai, illetve különleges szállodai szolgáltatásai révén ideális környezetet nyújt mind a vállalati, mind a családi rendezvények résztvevőinek, illetve az aktív kikapcsolódást keresőknek.
cimszoveg_logo_csillaggal.jpg

AKCIÓS AJÁNLATAINK

ROMANTIKA

CSOMAGAJÁNLAT

„Vidéki romantika, ahogy Ön szereti!”


További részletek

LOVAS

CSOMAGAJÁNLAT

„Határtalan lovaglás a puszta világában!”


További részletek

WELLNESS

CSOMAGAJÁNLAT

„Kényeztető kikapcsolódás harmonikus környezetben!”


További részletek

KÁRTYA ELFOGADÓHELY

Image
Image
Image
Image