Konferenciahelyszín
| Szabadidős céges rendezvények


- Outdoor csapatépítés
- Indoor csapatépítés
- Pusztaolimpia

OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS

Outdoor csapatépítő programjaink célja a pihenés aktív formáján keresztül történő szórakoztatáson túl-az, hogy minden csapattag hozzávetőleges képet kapjon saját és társai fizikai állóképességéről, ügyességéről, alkalmazkodó- és koncentráló-képességéről, valamint a csapatszellemről. Mindez természetes körülmények között zajlik, ahol a csapattagok (minimális technikai segítség mellett) csak önmagukra és társaikra számíthatnak, és sokszor nem mindennapi körülmények között kell számot adniuk rátermettségükről. A végrehajtás során előtérbe kerül a társak közötti együttműködés, a hatékony munka- és tevékenység-szervezés, valamint a segítségnyújtás. A programok hosszát és a feladatokat a megrendelő igénye, valamint szakmai szempontok határozzák meg, jellegüket tekintve pedig a következők lehetnek:

Kalandtúrák

A rövidebb (2-3 órás) programok jellemzője, hogy főként a kikapcsolódást, az aktív pihenést és nem utolsósorban önmagunk és csapattársaink jobb megismerését szolgálják, míg a kalandtúrák komolyabb fizikai és pszichikai próbát jelentenek a résztvevőknek. A program során előre összeállított csapatok versenyeznek egymással. Állomásról állomásra haladva különböző feladatokat oldanak meg, miközben a végrehajtás minőségétől függően pontszerzésre van lehetőségük. Az a csapat győz, amelyik a legtöbb pontot gyűjti. A feladatokat hol egyénileg, hol a csapattagoknak együtt kell megoldani. Ezek többnyire fizikai próbák, de vannak logikai játékok is. Az állomásokat, a helyi adottságokat kihasználva gyalog, lovaskocsival vagy quaddal lehet elérni. A túrát színesítheti paintball támadás, (menet közben vagy éjszaka), közös munka (tábor, híd, tutaj, stb.), építés, főzés (bográcsgulyás, forralt bor, stb.), éjszakai túrák, illetve más programok is.

A személyiségfejlesztő és csapatépítő outdoor tréningek

Speciális feladatai kreatív megoldást kívánnak egyéntől és csapattól egyaránt. Bizonyos helyzetekben az egyén saját korlátainak (pl. félelem, nehéz körülményekhez való alkalmazkodás, stb.) leküzdésével, máshol az egész közösség együttes tevékenységével jut előre a csapat. A túra alatti egymásrautaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyiségfeltáró és -fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat. A résztvevők munkahelyi beosztástól, kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében, egymást segítve oldják meg a hétköznapitól teljesen eltérő problémákat.

Bázisajánlatok

A programok általános jellemzője, hogy előre összeállított csapatok versenyeznek egymással. Az állomásokon a feladatok végrehajtásának minőségétől függően pontszerzésre van lehetőség. Az a csapat nyer, amelyik több pontot gyűjt.

- Aktuális ajánlatunk

Minden résztvevőnek hasznos élményeket és jó szórakozást kíván a Sarlóspuszta Club Hotel!